zaterdag 22 december 2012

Chocolade cupcakes / Chocolate cupcakes / Cupcakes de chocolate



Chocolade Cupcakes

Zo als eerder beloofd, hebben wij dit weekend 3 recepten voor jullie klaar gemaakt die zowel bij kerst en oud en nieuw als bij andere gelegenheden passen.  Deze recepten hebben wij ook gefilmd, en binnenkort zullen deze ook op onze Youtube kanaal beschikbaar zijn, dus blijf ons volgen!

Wij beginnen met het recept van de chocolade cup cakes!  Yummie!!


Wat heb je nodig?

1 1/2 cup bloem (zelfrijzend)

1 cup bastard suiker

1/3 cup cacao poeder

1 tsp baking soda

1/2 tsp zout

1 cup water

1/2 cup kokos olie

1/4 cup melk (amandel, soya, rijst of haver)

1/4 cup appelmoes

1 tbsp appelazijn

2 tsp vanille extract

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180Cº. Zet de cup cake vorm al klaar.

Mix alle natte ingrediënten met een mixer(behalve het appelazijn). Voeg de natte ingrediënten  aan de al gezeefde droge ingrediënten in een grote kom. Meng het geheel goed door. Voeg het appelazijn als laatste toe, en meng het geheel zachtjes met een houten lepel door.

Vul de cup cakes vormpjes tot iets meer dan de half. Bak het gedurende  20 minuten.

Ik garandeer je, dat niemand zal geloven dat er geen eieren of melk in deze cup cakes zit!

Tip: Om de cup cakes te versieren, kan het recept van onze vanille boter crème gebruiken!

 


 

Chocolate Cupcakes

So as I promised earlier, we have prepared for you this weekend 3 recipes both good at Christmas and New Year’s Eve as in other occasions. We have also filmed those recipes, and they will soon be available on our Youtube channel, so stay tuned! 

We start with the recipe of the chocolate cupcakes! Yummie!


What do you need?

1 1/2 cup flour (self-rising)

1 cup brown sugar

1/3 cup cocoa soda

1 tsp baking powder

1/2 tsp salt

1 cup water

1/2 cup coconut oil

1/4 cup milk (almond, soy, rice or oats)

1/4 cup applesauce

1 tbsp apple vinegar

2 tsp vanilla extract

Preparation

Preheat the oven to 180Cº. Put the cupcake baking tray ready and aside.

Mix all wet ingredients in a blender (except for the apple cider vinegar). Add the wet ingredients to the already sifted dry ingredients in a large bowl. Mix it well. Then add the apple cider vinegar, and mix gently with a wooden spoon.

Fill the cupcakes molds to just over half. Bake it for 20 minutes.

I guarantee you that no one will believe that those cupcakes contain no eggs or milk!

Tip: In order to decorate the cupcakes, use the recipe of our vanilla butter cream!

 



 

Cupcakes de chocolate

Então, como prometido anteriormente, preparamos neste fim de semana três receitas para vocês o qual podem ser servidas tanto no Natal e Ano Novo como em outras ocasiões. Nós filmamos as receitas passo-a-passo, e estaremos publicando-as em breve no nosso canal do Youtube, portanto, fique atento!

Começamos com a receita dos cupcakes de chocolate! Yummie!

 

O que você precisa?


1 1/2 xícara de farinha  de trigo(com fermento)

1 xícara de açúcar mascavo

1/3 xícara de cacau em pó

1 colher de chá de baking soda

1/2 colher de chá de sal

1 xícara de água

1/2 xícara de óleo de côco

1/4 xícara de leite (de amêndoas, soja, arroz ou aveia)

1/4 xícara de purê de maçã (maçã raspadinha)

1 colher de sopa de vinagre de maçã

2 colher de chá de essência de baunilha

Preparação

Pré-aqueça o forno a 180C º. Coloque a fôrma dos cupcakes ja preenchida de lado.

Misture todos os ingredientes molhados com a batedeira(exceto o vinagre de maçã). Adicione os ingredientes molhados aos ingredientes secos,( já peneirados) em uma tigela grande. Misture bem. Por ultimo, adicione o vinagre de maçã, e misture delicadamente com uma colher de pau.

Preencha os moldes da fôrma com a massa de cupcakes atéum  pouco mais da metade. Asse por 20 minutos.

Eu lhe garanto que ninguém vai acreditar que não há ovos ou leite nesses cupcakes!

Dica: Para decorar os cupcakes, você pode utilizer a nossa receita de glacê de crème de baunilha!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten